Skjul bilder på Facebook

Hvordan skjule eller begrense tidligere Facebook-bilder eller album fra visse venner

Det er kult at du kan dele dine fantastiske bilder med andre på Facebook. Når du har lagt ut bilder på Facebook, er de alltid synlige for publikum. Mens du noen ganger kanskje har bestemte bilder som du helst vil skjule på Facebook. Som for eksempel, foretrekker du kanskje å skjule bilder på Facebook fra slektninger, arbeidsgivere, kolleger eller flere venner som er irrelevante for bildet. Spesielt når du laster opp individuelle bilder, ville det være bedre å skjule bilder på Facebook for fremmede.

Du har forskjellige grunner til å skjule noen bilder på Facebook fra offentligheten, eller bare skjule bilder på Facebook fra visse venner. Fortsett å lese denne artikkelen, og du vil vite hvordan du skjuler bilder på Facebook uten å slette dem.

Skjul bilder på Facebook

Hvordan skjule bilder på Facebook-tidslinjen

Hvis du vil skjule nylige bilder på Facebook-tidslinjen, bør du vite den mest effektive måten å gjør bildene dine private på Facebook. Denne metoden kan brukes til å håndtere de siste bildene du lastet opp på Facebook-tidslinjen. Bare følg prosessen for å skjule bilder på Facebook-tidslinjen.

1. Logg på Facebook og gå til tidslinjen.

2. Velg bilder du vil skjule på Facebook.

3. Klikk piltasten nedover. Knappen er øverst til høyre på bildene dine.

4. klikk Skjule fra tidslinjen på rullegardinmenyen.

Skjul bilder på Facebook tidslinje

Med fire enkle trinn ovenfor, vil du finne at bildet forsvinner på tidslinjen, noe som betyr at du skjuler bildet på Facebook-tidslinjen med hell. Du kan skjule personlige bilder på Facebook på en enkel måte, det vil også være veldig praktisk for deg å tillate skjulte bilder på Facebook. I tilfelle du skjuler bilder på Facebook ved en feiltakelse.

Hvordan tillate skjulte bilder på Facebook

Selv om det er enkelt for deg å skjule personlige bilder på Facebook fra offentligheten. Hva bør du gjøre hvis du skjuler bilder på Facebook ved en feiltakelse, eller hvis du vil endre personvernet til bildet etter å ha skjult bilder, kan du lære metoden for å tillate skjulte bilder på Facebook.

1. Logg på Facebook-kontoen din.

2. klikk Personvern Snarveier øverst til høyre.

3. klikk Hvem kan se tingene mine? og velg deretter Bruk aktivitetsloggen.

4. Finn bildet du skjulte på Facebook. Du kan se alle aktivitetene fra aktivitetsloggen.

5. Klikk deretter på knappen i nærheten publikumsvelger.

6. Velge Tillatt på tidslinje.

Tillat skjulte bilder på Facebook

Feil skjulte bilder på Facebook kanskje plager deg mye mens du er ferdig med de seks trinnene ovenfor, og du vil se bildeshowene på Facebook igjen. Så når du feilaktig har skjult noen bilder på Facebook-tidslinjen, kan du gå tilbake og hente dem. Denne funksjonen er ekstremt brukervennlig.

Hvordan skjule bilder på Facebook-album

Akkurat som nevnt, kan metoden for å skjule bilder på Facebook tidslinje hjelpe deg med å skjule bildene dine på Facebook effektivt fra alle. Det er også nødvendig for at du skal beskytte ditt eget privatliv. Derfor kan du få en mye bedre opplevelse på Facebook. I tillegg, hvis du samler personbildene dine på et album på Facebook, vil du kanskje også vite hvordan du kan skjule bilder på Facebook-album.

1. Gå til Facebook-profilen din, og klikk deretter på Bilder knappen under forsidebildet.

2. klikk album og velg et album du vil endre personverninnstillingen for.

3. Åpne albumet og klikk på publikumsvelger knapp. Velg neste alternativ i henhold til dine behov.

Skjul bilder på Facebook-album

Du kan lage et album for å lagre dine egne bilder på Facebook uten å bekymre deg for personvernproblemet. Du kan også skjule alle bildene på Facebook samtidig så lenge du legger bildet du vil skjule i samme album. I tillegg, hvis du skal skjule bilder på Facebook, bør du sørge for at du har lagt til nye bilder på Facebook eller at bilder allerede har eksistert på Facebook-album først.

Hvordan skjule bilder på Facebook fra visse venner

Hvis du tror det ikke er behov for å skjule bilder på Facebook for alle, er det greit å skjule bilder på Facebook for visse venner. Du vil gjøre bildene dine synlige for de fleste av vennene dine, men vil blokkere noen få personer fra å se disse bildene. Derfor må du angi personverninnstillingen din, følg trinnene nedenfor for å vite hvordan du skjuler bilder på Facebook for bestemte venner.

1. Gå til Facebook.

2. klikk Personvern Snarveier øverst til høyre.

3. klikk Hvem kan se tingene mine?

4. Fokuser på Hvem kan se mine fremtidige innlegg?

5. klikk Flere alternativer og velg deretter Custom.

6. Skriv inn objektnavnet på riktig sted.

Skjul bilder på Facebook fra visse venner

Bildene dine kan vises av folk du vil dele med når alle seks trinnene ovenfor er fullført. Nærmere bestemt tilsvarer metoden som er nevnt for å skjule fremtidige innlegg på Facebook fra ikke-venner. Men hvis du vil skjule gamle innlegg på Facebook for noen, kan du bedre bruke en annen måte, noe som er lettere. Bare klikk publikumsvelger og klikk Custom på rullegardinmenyen. Gjenta deretter trinn 6 ovenfor.


Som fire hovedløsninger nevnt om måten å skjule bilder på Facebook av forskjellige grunner, kan du velge hvilken tilnærming du vil skjule bilder på Facebook innen veldig kort tid. Ikke bare skjul bilder på Facebook fra alle, du kan også nyte en bedre opplevelse på Facebook, men også forhindre at Facebook-nedlastere får bilder fritt fra Facebook-siden din.


Blogg