5 måter å slette bilder på Facebook Online eller på datamaskin / smarttelefon

Sist oppdatert 3. mai 2022 by Peter wood


Hvis du vil slette bilder på Facebook av alle slags grunner, kan du se gjennom denne artikkelen. Vi laster ofte opp bilder på Facebook for å dele noe nytt, eller chatte med venner om morsomme bilder rundt oss. Som et resultat er det nødvendig å vite hvordan du sletter bilder på Facebook. Fordi vi alltid finner ut at ikke alle er egnet til å demonstreres på plattformen. Denne artikkelen viser oss de beste løsningene for å slette Facebook-bilder under forskjellige omstendigheter.

Slett bilder på Facebook

WidsMob MediaVault

WidsMob MediaVault holder bildene og videoene dine låst og automatisk AES-256 kryptert med passordbeskyttelse. Den har to forskjellige sikkerhetsnivåer, Standardnivå for å skjule bilder, Høyt nivå for å gjøre begrensninger for eksport, dele bildene/videoene dine eller angi innstillinger.

Vinn nedlasting Mac Last ned

Måte 1. Slett bilder på Facebook Mobile Lagt til av noen andre

I noen tilfeller har noen lagt ut bilder på Facebook for iPhone uten din tillatelse. Og så blir bildene i albumene også. Det er gåtefullt. Her er måten du kan slette bilder på Facebook -profilen din på. Slik at andre ikke skal se disse, selv om de klikker Se bilder av meg på Facebook -appen.

1. Finn Flere -knappen på Facebook iOS i høyre hjørne. Klikk på knappen som ser ut som tre horisontale linjer.

2. Velg det andre valget av Bilder.

3. Velg bildet noen andre har lagt til uten varsel. Klikk på dette bildet, og forstørr bildet.

4. Klikk på det tredje alternativet i Facebook -appen. Noen ganger kan vi kalle det tag knapp.

5. Når du ser koden din, klikker du på den for å lage X vises.

6. Etter det kan du klikke på X for å slette bilder på Facebook -appen.

Slett bilder på Facebook-appen

Selv om du ikke kan slette bilder på Facebook iOS av den andre personen, kan du fjerne merkingen av bildet ditt på Facebook. Foreløpig er den riktige måten å snakke med den personen for å slette bilder. Med metoden ovenfor kan du løse problemer med å slette bilder på Facebook. Du kan fortsette å ha det gøy med noen andre på Facebook.

Måte 2. Slett bilder på Facebook Messenger

De fleste av oss alle kjenner godt til Facebook messenger. Vi bruker den til å chatte med venner eller lage nye. Når vi graver mer om Facebook-chat, kommer det imidlertid også noen uunngåelige problemer. Noen ganger ønsker vi å slette bilder på Facebook messenger under chatting, av forskjellige grunner, det er ikke så viktig uansett. Alt i alt trenger vi løsninger for å avgjøre det.

Slett bilder på Facebook Messenger

Måte 3. Slett bilder på Facebook direkte

1. Logg deg på Facebook -messenger, klikk på chatten der bildene er.

2. Velg og trykk dem lenge, og klikk på popup-vinduet med flere alternativer.

3. Klikk på den lille boksen i høyre hjørne av bildene.

4. Klikk Delete knapp. Det er i nedre høyre hjørne av Facebook -messenger og ser ut som en søppelkasse.

5. Facebook -messenger vil vise det siste alternativet, der den vil spørre deg om du vil slette. Klikk på Delete knapp. Du kan slette bilder på Facebook -chat.

Slett bilder på Facebook Online

Måte 4. Slett bilder på Facebook fra telefoninnstillingen

1. Logg deg på Facebook -messenger, og klikk på Flere knapp. Det vil vise en liste over valg. Når du ser dem, klikker du på Telefoninnstilling knapp.

2. Klikk general -knappen, og velg å rydde opp i lagringen.

3. Etter det vises alle bildene du hadde sendt før. Velg bildene du vil slette.

Slett bilder på Facebook fra telefoninnstillinger

Den mest nyttige metoden er å slette chat -posten med den personen. Det vil si at du vil slette all chat -posten som ikke kan gjenopprettes. Så vær forsiktig hvis du vil gjøre det bare for å slette bilder på Facebook.

Måte 5. Slett bilder på Facebook Synkronisert fra iPhone

Det er en funksjon på Facebook iOS. Med denne funksjonen kan vi dele hele livet med andre ved å synkronisere. I mellomtiden er det ikke nødvendig å logge på Facebook -appen for å oppdatere. Selv om vi fortsatt trenger litt personvern, er ikke alle bildene egnet til å vises på vår Facebook -app. Derfor må vi slette bilder på Facebook synkronisert fra iPhone. Dessuten slutter vi å synkronisere.

1. Gå inn på Facebook, trykk på Flere øverst til venstre.

2. Klikk på navnet ditt øverst, og klikk Dine bilder.

3. Når du trykker på bildet, finner du den lille blyanten øverst til høyre. Klikk på dem for å slette bilder på Facebook synkronisert fra iPhone.

Slett synkroniserte bilder på Facebook

Hvis du vil slå av fotosynkronisering, må du gjøre noen flere klikk for å stoppe den.

1. Gå til bildene, klikk på dem. Du vil se Synkroniser -knappen på den øvre siden og trykk på den.

2. Trykk på tannhjulikonet øverst til høyre. Etter det, trykk for å slå av Fotosynkronisering.


Etter at alt dette hadde gjort, kan du ta bilder av hva du vil uten å bekymre deg. Facebook er et sted som samler mange venner med de samme interessene som alle står fritt til å uttrykke. Selv om du kan ha problemer med å slette bilder på Facebook, kan du løse det med instruksjonene nevnt ovenfor. Når du trenger å optimalisere Facebook -profilen din, er sletting av bilder på Facebook en viktig ferdighet. Bare prøv selv nå.

Vinn nedlasting Mac Last ned