Når du trenger å blokkere bilder på Facebook for å beskytte personvernet ditt, er det de effektive måtene, inkludert den nye Manage Activity-funksjonen.

Slik blokkerer du bilder på Facebook for å beskytte personvernet ditt [2021 Update]

Sist oppdatert 27. januar 2021 by Peter Wood


Du liker kanskje ikke å bli merket av venner på grunn av de pinlige Facebook-bildene. Hvordan blokkerer du bilder på Facebook fra venner for å unngå at andre ser disse bildene? Egentlig er ikke alle bilder på Facebook tilgjengelige for publikum. Dermed er det også nødvendig å lære å blokkere og skjule bilder på Facebook for publikum. Ikke bare blokker deling av bilder på Facebook, men også forsidebilder på Facebook.

Dessuten, Administrer aktivitet er et nytt personvernverktøy for å blokkere og skjule informasjon fra andre som er avduket i 2020. Det lar deg filtrere innlegg etter person og data ordne. Bare lær mer detaljer om den nye funksjonen og alternativet for å blokkere bildene på Facebook fra artikkelen.

Blokker bilder på Facebook

Del 1: Blokker bilder på Facebook med Manage Activity

Administrer aktivitet på Facebook lar deg fjerne og blokkere Facebook-innleggshistorikken raskt og i bulk på skrivebordssiden og mobilappen. Når du arkiverer innholdet for å beholde for deg selv, kan du når som helst fjerne dem fra arkivering. Det gir også filtre for å finne spesifikt innhold etter innleggstype, person eller fra et bestemt datoperiode.

Trinn 1: Gå til innstillinger menyen på Facebook.

Trinn 2: Velg aktivitets~~POS=TRUNC alternativet.

Trinn 3: Trykk på på toppmenyen Administrer aktivitet alternativet.

Trinn 4: Trykk på Dine innlegg mulighet til å krysse av for innleggene.

Trinn 5: Velg Arkiv or Trash for å blokkere Facebook-bildene.

Facebook Administrer aktivitet

Del 2: Beste metoden for å skjule blokkerte Facebook-bilder / -videoer

Er det noen måte å lagre de fjernede bildene og videoene fra Facebook? Hvordan beskytte de blokkerte Facebook-bildene? WidsMob MediaVault er den ultimate måten å beskytte private filer på. Den lar deg skjule bilder og videoer på datamaskinen din med et passord. Videre kan du også opprette forskjellige album for å lagre bildene og videoene i henhold til innleggstype, person og flere andre.

  1. Skjul bilder, videoer, HEIC og flere andre filer fra Facebook.
  2. Administrer blokkerte bilder og videoer med forskjellige kategorier.
  3. Gi AES-256 krypteringsbeskyttelse for å skjule sensitive filer.
  4. Synkroniser filene fra iPhone, Android og flere andre enheter.
Vinn nedlasting Mac Last ned

Trinn 1: Hvis du allerede har avarkivert de blokkerte bildene og videoene fra Facebook til datamaskinen din, kan du laste ned mediehvelvet og starte programmet. Klikk på import knappen for å legge til blokkerte bilder og videoer i programmet.

Forhåndsvisning av blokkert video

Trinn 2: Når du har importert den blokkerte videoen, kan du dobbeltklikke på ønsket fil for å forhåndsvise detaljene. Videre kan du også administrere de blokkerte bildene og videoene fra Facebook, for eksempel å overføre, slette og legge til i favorittmappen.

Grupper blokkerte filer Vinn nedlasting Mac Last ned

Del 3: Blokker bilder på Facebook fra venner

Når du blir merket på Facebook-bilder av venners triks, vil andre også bla gjennom dem ved å søke i navnet ditt. Eller du bryr deg kanskje ikke veldig mye om disse Facebook-bildene, men du vil ikke vise dem til alle vennene dine. Det betyr at du ikke vil be vennen din om å tagge et bilde på Facebook. Så du må blokkere bilder på Facebook fra venner for å skjule bestemte merkede bilder for visse venner. Her er metoden for å løse problemet med å blokkere bilder på Facebook fra venner.

Trinn 1: Logg på Facebook-profilen din.

Trinn 2: Klikk på innstillinger knapp.

Trinn 3: Velg Tidslinje og merking alternativet på den venstre listen på siden.

Trinn 4: Finn det tredje spørsmålet, og velg den andre innstillingen.

Trinn 5: Klikk på Rediger knappen på høyre side.

Trinn 6: Når du ser muligheten for å angi personvern, klikker du på den.

Trinn 7: Velg bare meg alternativ eller Custom mulighet til å blokkere bilder på Facebook fra venner.

Skjul merkede bilder på Facebook

Etter det er du i stand til å administrere hvem som kan se dette merkede bildet og hvem ikke. Sett personvern ved å blokkere bilder på Facebook fra venner for å bruke tagger på en annen måte. Neste gang vennene dine legg ut bilder på Facebook og tagget deg igjen, bare bruk denne ferdigheten og smil til dem.

Del 4: Blokker bilder på Facebook fra publikum

Du vet kanskje ikke at alle innleggene dine vil være offentlige hvis du ikke har satt personvern før. Det virker fryktelig, alle kan få dine detaljer og daglige saker på Facebook-tidslinjen bare ved å søke i navnet ditt. Som et resultat er det viktig å blokkere bilder på Facebook fra publikum. Bare hvis du bare vil legge ut noe til alle, er jeg sikker på at du fortsatt må blokkere bilder på Facebook fra publikum under noen omstendigheter. Det er ikke nødvendig slett bilder på Facebook for å skjule disse bildene på en tidslinje. Du trenger bare å klikke på noen alternativer, og så kan du blokkere bilder på Facebook fra publikum.

Trinn 1: Logg på Facebook-profilen din.

Trinn 2: Velg innstillinger alternativet.

Trinn 3: Velg Privatliv alternativet på høyre liste.

Trinn 4: Finn det Hvem kan se tingene mine valg, som er på første plassering.

Trinn 5: Klikk på alternativet Begrens tidligere innlegg når du ser Begrens publikum for innlegg du har delt…. budskap.

Trinn 6: Velg Begrens gamle innlegg mulighet til å blokkere bilder på Facebook fra publikum.

Blokker bilder på Facebook fra offentlig

Senere vil de blokkerte bildene på Facebook fra publikum skifte til venner. Derfor vil du ikke bekymre deg for sikkerheten til Facebook-profilen din. Del fantastiske øyeblikk med venner og registrer livet ditt etter å ha blokkert bilder på Facebook fra publikum.

Del 5: Blokker deling av bilder på Facebook

Hvis noen delte dine private bilder på Facebook uten å varsle deg, plager det deg virkelig. Kanskje du kan legge til vannmerker på Facebook-bildene dine. Imidlertid er det fortsatt ikke nøkkelpunktet for å løse problemet. Du kan ikke blokkere bilder på Facebook fra å dele direkte. Det eneste du kan gjøre er å velge venner mens du poster. Så å blokkere bilder på Facebook for deling er fortsatt et stort spørsmål for Facebook.

Trinn 1: Logg på Facebook-profilen din.

Trinn 2: Legg til bilder på Facebook som vanlig.

Trinn 3: Velg Privatliv innstilling før opplasting.

Trinn 4: Klikk på bare meg eller Custom for å angi hvem du vil dele med.

Trinn 5: Last opp innlegget ditt etter blokkering av bilder på Facebook for deling.

Skjul bilder på Facebook-album

Velg vennene du tror ikke vil dele bildene dine uten din godtgjørelse. I mellomtiden kan de bare dele bildene dine med folk du hadde valgt tidligere. Bare noen få mennesker kan se Facebook-bildene dine. Så det blir tryggere ved å blokkere bilder på Facebook fra deling.

Del 6: Blokkér forsidebilder på Facebook

Forsidebilder representerer smak. Kanskje du har endret deg for flere, og du vil ikke vise andre. Eller du vil bare skjule forsidebildet. Dermed kan du blokkere bilder på Facebook for å dekke for å gjøre dem hemmeligheter. Du kan imidlertid ikke blokkere det nåværende forsidebildet ditt. Det eneste som blokkerer bilder på Facebook for omslag kan hjelpe er å skjule tidligere omslagsbilder for andre.

Trinn 1: Logg på Facebook-profilen din.

Trinn 2: Klikk på Bilder alternativet.

Trinn 3: Finn og åpne tidligere omslagsbilder.

Trinn 4: Klikk på Rediger alternativet.

Trinn 5: Velg bare meg alternativet.

Trinn 6: Klikk på Ferdig å redigere alternativet.

Skjul bilder på Facebook tidslinje

Med alt dette hadde gjort, kan du blokkere bilder på Facebook for tidligere omslag. Ingen kan se dem unntatt deg. Så du kan endre forsidebilder på Facebook fritt uten å slette gamle. Selv om det er synd at blokkering av bilder på Facebook for det nåværende omslaget ikke har vært tilgjengelig ennå.

konklusjonen

Det er ganske enkelt og praktisk å blokkere bilder på Facebook fra venner og blokkere bilder på Facebook fra publikum. Selv om den direkte operasjonen med å blokkere deling av bilder på Facebook og blokkering av forsidebilder på Facebook ikke har dukket opp. Du kan også forhindre personopplysninger til publikum til en viss grad. Blokkering av bilder på Facebook kan gjelde mange andre steder. Bare gjør det nå.

Blogg