Er bildene fra Google Foto trygge? Slik gjør du Google Foto privat

Sist oppdatert 4. mai 2022 by Peter wood


Når du lagrer viktige bilder på Google Foto, lurer du kanskje på om det er trygt å holde bildene fra de nysgjerrige øynene? Hvordan gjøre Google Foto privat? Google Foto er mer enn en viktig skytjeneste for å lagre bilder og videoer, som lar deg se bildene, redigere filene og dele dem til forskjellige plattformer. Bare lær mer om de forskjellige metodene for å gjøre Google Photos private med letthet fra artikkelen nå.

Gjør Google Foto Privat

Del 1: Er bildene fra Google Foto private

Google Foto er en allsidig fotogalleri app, som gjør det mulig for deg ta sikkerhetskopi av alle bildene på din iPhone eller Android-telefon. Er bildene i Google Foto private og trygge?

Generelt sett kan ingen få tilgang til bildene og videoene uten riktig ID og passord. Betyr det at du ikke trenger å gjøre Google Foto privat? Her er noen scenarier du bør være spesielt oppmerksom på.

1. Delte bilder via lenker

Google Photos lar deg dele bilder via lenker. Alle delte bilder er åpne for publikum, selv om de bare deles med bestemte personer. Når du deler et bilde i Google Bilder, oppretter Google en lenke og sender den til mottakeren. Alle som får linken kan se bildet ditt.

2. Google Foto-konto

Som Cloud-tjenesten er det fortsatt sjanser til å bryte seg inn i Cloud-tjenesten for å sjekke bildene. I tillegg kan venner eller familie enkelt få tilgang til bildene fra Google Foto i appen. Det er grunnen til at Google Foto har noen standardfunksjoner for å gjøre Google Foto privat.

Del Google Photos

Del 2: Hvordan skjule private bilder ved hjelp av Google Photos

Hvis du slår på funksjonen for automatisk sikkerhetskopiering i Google Foto eller gjør det manuelt på en av enhetene dine, vil den synkroniseres med de andre enhetene med samme Google-konto. For å gjøre Google Foto privat, kan du også dra nytte av arkivfunksjonen.

Hvordan skjule private bilder på Google Foto på mobil

Når du har noen private bilder på smarttelefonen, kan du sikkerhetskopiere og synkronisere dem med Google Foto tilbake. For å skjule dine private bilder i Google Foto-appen kan du følge trinnene nedenfor.

Trinn 1: Åpne Google Photos-appen på smarttelefonen din, og finn bildene og videoene du vil skjule. Trykk på Flere meny med et trepunktsikon øverst til høyre.

Trinn 2: Velg Arkiv alternativet på hurtigmenyen. Når det gjelder saken, vil bildene dine forsvinne i standardalbumene for å gjøre bilder på Google Foto private.

Trinn 3: Når du vil se dine private bilder på Google Foto, trykker du på meny med et tre-linjers ikon og velg Arkiv alternativet for å åpne det skjulte albumet. Da vil du se bildene dine.

Hvordan arkivere Google Photos

Merknader: For å gjøre fotoalbumene dine private i Google Foto, bør du sjekke innstillinger på hvert album. Sørg for å deaktivere Del album og aktiver Fjern geografisk plassering i elementer delt av lenke.

Hvordan skjule private bilder på Google Photos på datamaskinen

Når du bruker Google Foto på datamaskinen, kan du skjule private bilder med nettleseren. Bare bruk en lignende prosess for å legge bildene til Arkiv-mappen til Google Foto.

Trinn 1: Gå til https://photos.google.com/ i nettleseren din og logg på kontoen din.

Trinn 2: Finn bildet du har tenkt å gjøre privat i Google Foto, og klikk på det for å åpne den store versjonen.

Trinn 3: Trykk deretter på trepunktsikonet øverst til høyre, og velg Arkiv for å flytte det private bildet til arkivmappen.

Merknader: For å skjule det private bildet i Google Foto, gå til Arkiv-mappen, velg ønsket bilde, klikk på trepunktsikonet og velg Fjern arkivering.

Arkivdatamaskin for Google Foto

Del 3: Beste metoden for å gjøre Google Foto privat på PC / Mac

Den skjuler bare bildene og videoene dine i et eget album i stedet for å passordbeskytte mediefilene. Bildene er fortsatt tilgjengelige fra den delte lenken eller Google Foto-kontoen, når du vil skjule dem og gjøre Google Foto helt privat. WidsMob MediaVault er ønsket fotohvelv-app som lar deg beskytte bilder og videoer fra Google Photos med et passord. Den støtter JPEG, PNG, BMP, HEIC, MOV, MP4 og de fleste RAW-filformatene fra de fleste enhetene. I tillegg kan du også administrere bildene og videoene, bla gjennom dem direkte i programmet, og til og med sette opp de forskjellige sikkerhetsnivåene for de private mediefilene.

  1. Skjul bildene og videoene dine fra Google Foto privat med et passord.
  2. Lås private bilder ved hjelp av AES-256-krypteringsteknologi på militært nivå.
  3. Arbeid med et bredt spekter av bildeformater, som RAW, MP4, HEIC, Og mer.
  4. Spill av de låste bildene og videoene i de forskjellige nettlesingsmodusene.
Vinn nedlasting Mac Last ned

Hvordan lage bilder fra Google Foto private

Trinn 1: Installer Google Photos-hvelvet

Når du har installert fotohvelvet, kan du starte programmet på din PC / Mac. Etter det kan du skrive inn passordet ditt og skrive inn igjen, og deretter klikke på Ferdig for å bekrefte. Du bør skrive ned passordet siden det er den eneste metoden for å få tilgang til dine private bilder.

Sett opp passord MediaVault

Trinn 2: Juster de forskjellige parametrene

For å justere sikkerhetsnivået kan du ganske enkelt klikke på filet og velg innstillinger alternativ. Gå til Sikkerhet og bytt mellom Standard og High. Videre kan du også endre eller tilbakestille passordet i programmet.

Sett opp sikkerhetsnivået

Trinn 3: Gjør bilder fra Google Foto private

Klikk på Importer filer Knappen eller Importer mappe for å importere bildene og videoene fra Google Foto. Høyreklikk på Legg til album mulighet for å overføre for å lage et privat album for Google Foto.

Legg til i skjult album

Trinn 4: Se dine private bilder og videoer

Når du vil se dine private bilder fra Google Foto, finn det spesifikke albumet og dobbeltklikk på filen. Nå kan du bruke Esc og andre taster på tastaturet for å kontrollere avspillingen.

Sett opp sikkerhetsnivået Vinn nedlasting Mac Last ned

Del 4: Vanlige spørsmål om hvordan du gjør Google Foto privat

1Hvordan vet du at bildene er private i Google Foto?

Alle bilder du laster opp til Google Foto er private som standard. Men når du deler lenkene med andre, hvis en tilfeldig person skulle få den lenken, kan de se det delte bildet. Det er grunnen til at du bør gjøre bildene i Google Foto private.

2Hva er viktige ting for å gjøre Google Foto privat?

Sjekk delingsinnstillingene på hvert album du oppretter. Sjekk delingsinnstillingene på kontoen din for å holde ting så private du vil. Sørg for å slå på Fjern geografisk plassering i elementer delt av lenke. Selvfølgelig skal du ikke dele lenkene til bildene med noen ukjente.

3Hvordan holde Google Foto privat når du deler bildene?

Du kan legge til en partnerkonto i Google Foto. Ved å gjøre det, vil visse bilder avhengig av de angitte forholdene deles automatisk med partneren din. Du kan selvfølgelig også bruke Snapchat eller andre applikasjoner for å gjøre bildene fra Google Foto private.


konklusjonen

Du bør forstå om Google Photos gjør bilder private og hvordan du skjuler bildene dine i skyen. Det kan ikke nektes at Google Photos er en praktisk metode for å sikkerhetskopiere og lagre bildene dine. Da kan du få tilgang til dem på hvilken som helst enhet med kontoen din. Som skytjeneste er imidlertid datalekkasjen et stort problem. Hvis du vil lagre bildene dine på en lokal harddisk, er WidsMob MediaVault et avansert bildehvelvprogram som kan beskytte bildene dine med et passord på Windows og Mac.

Vinn nedlasting Mac Last ned

Du kan være interessert