3 brukbare metoder for å fikse Kan ikke slette bilder fra iPhone

Sist oppdatert 22. januar 2022 by Peter wood


Når du trenger å frigjøre mer plass på iPhone, bør du slette bilder fra iPhone. Bilder-appen gir den innebygde metoden for å organisere bilder, som inkluderer sletting av bilder. Men du kan bli forvirret over at det ikke er noe alternativ for å slette bilder.

Hvis du ikke finner en søppelkasse nederst på bildene, betyr det at du ikke kan slette bilder fra iPhone. Hva bør du gjøre, spesielt når du vil rydde opp i lagringen ved å fjerne noen unødvendige bilder? Hvis du ikke vil slette bilder fra iPhone, bør du fortsette å lese artikkelen for å finne årsaken og feilsøke.

Kan ikke slette bilder fra iPhone

Del 1: Hvorfor du ikke kan slette bilder fra iPhone

Vanligvis er det to typer bilder på din iPhone. Bildene som er tatt av iPhone-kameraet ditt, og bildene synkroniseres fra andre enheter, for eksempel datamaskinen. Du kan bla gjennom begge bildene i Bilder uten noen forskjell, bildene lagres på to forskjellige steder. Du kan ganske enkelt slette bildene som er lagret i kamerarullen direkte fra din iPhone. I tillegg kan iPhone-brukere oppleve at noen bilder som er synkronisert fra iTunes, ikke kan fjernes fordi søppelbøtteikonet er nedtonet.

Det er ganske enkelt for deg å administrere bildene du tar med iPhone-kameraet. Men når du overføre bilder fra iPhone til en datamaskin eller når du synkroniserer iPhone med iTunes på datamaskinen, vil måten å fjerne bilder på være litt annerledes. Og heldigvis trenger du ikke bekymre deg for at du ikke kan Slett bilder fra iPhone lenger, så lenge du lærer hvordan du sletter synkroniserte bilder fra iPhone. Måten å håndtere den saken på er sannsynligvis å slette bilder med automatisk sikkerhetskopiering, du kan bare ta det med ro.

Del 2: Slik fjerner du bilder fra iPhone med datamaskin

Hvis du ikke kan slette bilder fra iPhone Moments eller Camera Roll, kan du prøve å fjerne et bilde fra iPhone ved å bruke datamaskinen. Det bør være en effektiv metode for å slette bilder fra iPhone eller iPad. For å slette bilder fra iPhone effektivt, kan du følge spesifikke trinn som nedenfor.

Trinn 1: Sørg for at iPhone er ulåst og gå til brukergrensesnittet før du kobler iPhone til datamaskinen via den originale USB-kabelen.

Merknader: Vanligvis bør du henge med i opptil nesten 30 sekunder.

Trinn 2: Når du kobler iPhone til datamaskinen. Datamaskinen vil gjenkjenne din iPhone som en bærbar enhet.

Trinn 3: Velg den gjenkjente enheten åpne DCIM-mappen. Etter det har du lov til å se bildene i Kamerarull-mappen.

Trinn 4: Forhåndsvis og velg de ønskede bildene du vil fjerne eller bildene du ikke kan slette fra iPhone.

Trinn 5: Høyreklikk og velg Delete på rullegardinmenyen. Etter det kan du finne at bildene som ikke kan slettes forsvinner.

Når du kobler iPhone til datamaskinen med en USB-kabel er en nyttig metode for å løse problemet med kan ikke slette bilder fra iPhone. Til en viss grad kan prosessen være ganske kompleks, eller du kan fortsatt ikke slette iPhone-bilder fra datamaskinen.

Fjern bilder fra iPhone med datamaskin

Del 3: Slik sletter du ikke-slettbare bilder fra iPhone ved hjelp av iTunes

Akkurat som nevnt ovenfor, synkroniseres de fleste bildene du finner i Bilder-appen som ikke kan slettes fra datamaskinen din. Du kan synkronisere dem igjen med iTunes på datamaskinen for å fjerne synkroniserte bilder fra iPhone. Dessuten tilbyr iTunes deg to typer sletting av bilder fra iPhone, fortsett å lese og lære mer detaljer om hvordan du kan fikse bilder som ikke kan slettes fra iPhone.

Slett synkroniserte bilder fra iPhone gjennom Fjern merket for Synkroniser bilder fra

Trinn 1: Når du kobler iPhone til datamaskinen med en USB-kabel. Installer den nyeste iTunes og start programmet på datamaskinen din. Den vil gjenkjenne din iPhone og vise iPhone-ikonet i øvre høyre hjørne.

Trinn 2: Velg din iPhone fra Enhet listen for å åpne Oppsummering menyen til iPhone. Etter det kan du klikke på Bilder alternativet, og du vil finne Synkroniser bilder fra alternativet.

Trinn 3: Etter det kan du fjerne merket for Synkroniser bilder fra alternativ. Du kan klikke på Påfør alternativet for å fullføre sletting av iPhone-synkroniserte bilder. Det vil fjerne bilder fra de andre tilkoblede iOS-enhetene.

Slett synkroniserte bilder fra iPhone gjennom Fjern merket for Synkroniser bilder fra

Fjern alle synkroniserte bilder ved å velge en tom mappe

Trinn 1: Opprett en ny mappe på datamaskinen din, og la mappen være tom. Etter det kan du ganske enkelt åpne iTunes og deretter koble iPhone til datamaskinen med den originale USB-kabelen.

Trinn 2: iTunes vil gjenkjenne din iPhone og vise iPhone-ikonet i øvre høyre hjørne. Velg din iPhone fra Enhet liste og gå til Oppsummering menyen for iPhone.

Trinn 3: Klikk på Bilder alternativet i Oppsummering fanen. Finn og velg Synkroniser bilder fra alternativ. Undersøk Utvalgte album og du bør velge mappen som nettopp er opprettet for å synkronisere bilder fra.

Trinn 4: iTunes vil slette bildene på iPhone-en din, mens du synkroniserer den tomme mappen til iPhone-en din. Etter det kan du velge Alle mapper alternativet og klikk på Påfør alternativet for å fjerne bilder fra iPhone.

Fjern alle synkroniserte bilder ved å velge en tom mappe

Del 4: Slik henter du de slettede bildene fra iPhone

Når du endelig sletter de ikke-slettbare bildene fra iPhone-en din, hva skal du gjøre hvis du sletter noen bilder ved en feiltakelse? iPhone Data Recovery er alt-i-ett bildegjenoppretting for å få tilbake de slettede bildene fra iPhone, iTunes-sikkerhetskopi og iCloud-sikkerhetskopi. Dessuten kan du også forhåndsvise HEIC-bilder og til og med konvertere HEIC til JPG-format.

  1. Hent og last ned de slettede bildene fra iPhone direkte.
  2. Gjenopprett de tapte bildene fra iTunes-sikkerhetskopi og iCloud-sikkerhetskopi.
  3. Forhåndsvisning HEIC bilder og konverter HEIC til JPEG på Windows/Mac.
  4. Gi en høy suksessgjenopprettingsrate og hent de originale filene.
Vinn nedlasting Mac Last ned

Trinn 1: Når du har installert iPhone Data Recovery, kan du starte programmet på datamaskinen. Hvis du kobler iPhone til datamaskinen for første gang, kan du låse opp iPhone og trykke på Stol alternativet på iPhone for å oppdage filene.

Koble til iPhone skannefiler

Trinn 2: Etter å ha skannet iPhone, kan du finne alle bildene i iPhone-en din oppført i forskjellige kategorier, inkludert bildene fra Camera Roll, Viber, Facebook og mer. Sørg for at bildet er akkurat det du vil ha, dobbeltklikk på det og du kan forhåndsvise det.

Start Skann bilder

Trinn 3: Velg de slettede bildene fra iPhone og klikk på Gjenopprette knapp. De avmerkede filene vil bli eksportert og lagret på datamaskinen din. Hvis du har sikkerhetskopiert iPhone med iTunes-sikkerhetskopi eller iCloud-sikkerhetskopi, kan du også gjenopprette bildene i programmet.

Gjenopprett bildeforhåndsvisning Vinn nedlasting Mac Last ned

Del 5: Vanlige spørsmål om uopprettelige bilder fra iPhone

Dette er tittelen

1Er det en metode for å fikse at bilder ikke kan slettes direkte fra iPhone?

Slå av My Photo Stream alternativ fra Bilder alternativet i innstillinger app. Den lar deg slette alle bilder fra My Photo Stream på iPhone. Du kan koble fra iPhone når du løser problemet med at du ikke kan slette bilder fra iPhone.

2Hvordan sletter du synkroniserte bilder fra Facebook på iPhone?

Gå til Profil alternativet i Facebook-appen, velg alternativet Bilder og velg Synkronisert fra Telefon alternativet, og deretter kan du velge bilder som skal slettes. Når du trenger å frigjøre lagringsplassen, bør du aktivere Optimaliser iPhone-lagring funksjon på forhånd.

3Hvorfor kommer bilder stadig tilbake på iPhone?

iCloud synkroniserer bildet ditt mellom Apple-enheter automatisk. Deaktiver den, slett bildene fra iCloud og bildene blir borte. iCloud synkroniserer bildet automatisk tilbake. Deaktiver den, slett bildene fra iCloud og de vil forsvinne som ønsket.


konklusjonen

Nå er de synkroniserte bildene dine fjernet fra iPhone. Å synkronisere iPhone på nytt med iTunes er en passende metode når du ikke kan slette bilder fra iPhone etter synkronisering. Det vil være nyttig for deg å slette synkroniserte bilder fra iPhone med flere nevnte oppførsel. Hvis du slettet noen bilder ved en feiltakelse, kan du også velge iPhone bildegjenoppretting for å få tilbake bildene. For flere spørsmål om emnet, kan du legge igjen en kommentar i artikkelen.

Vinn nedlasting Mac Last ned

Du kan være interessert